Üdvözlünk a Levendularoma Jógastúdióban, ahol a nyugalom és a belső harmónia egyesül!

Weboldalunk új arculattal új helyre költözött, amit az alábbi linken megtalálsz

Rólunk

Újbudán a 11. kerület szívében található kis létszámú, családias Jógastúdiónk célja, hogy ne csak a tested, de lelked is feltöltődjön, ebben a rohanó világban, és ezért hoztuk létre ezt a különleges helyet, ahol a jógagyakorlatokon keresztül megtaláld a békét és a lelki egyensúlyt. Az áhított harmónia és belső békesség elérésének kulcsa nem más, mint a rendszeres jógagyakorlatokban való elmélyülés. Itt nálunk a 11. kerületben Újbudán, a Levendularoma Jógastúdióban, kényelmes és inspiráló környezetben gyakorolhatod a jógát, miközben elmerülhetsz az illatok és a kellemes zene által keltett nyugalmi állapotban. Legyen szó kezdő vagy haladó szintű vendégünkről, nálunk mindenki megtalálja a helyét, és szakértő oktatóink segítségével elérheti céljait. Széles skáláját kínáljuk a jógaprogramjainkon felül, további olyan mozgásformákat, ahol biztosan mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási és testmozgási lehetőségeket. Csatlakozz hozzánk Újbuda szívében található Levendularoma Jógastúdióban, és hagyd, hogy az élet újra megteljen bájjal, szépséggel és harmóniával!

Szolgáltatásaink

A XI. Kerületi újbudai jógastúdiónkban, az alábbi szolgáltatások vehetőek igénybe:

Csoportos óráink:

Rapid Jóga

A rapid jóga egy gyors és hatékony módszer a stressz csökkentésére, az energia növelésére és az elmének nyugtalanságának kezelésére.

Hatha Jóga

A hatha jóga egy lassabb tempójú, áramló gyakorlatsor, amely testet és elmét egyaránt megmozgat.

Streching Jóga

A stretching jóga egy lágyságában is erős, ám ugyanakkor hatékony gyakorlatsor, amely főként a test rugalmasságának és nyújthatóságának növelését célozza.

Páros (VIP) Jóga

A páros jóga egy különleges és egyedi módszer a testedzésre és a kapcsolat elmélyítésére pároddal.

Napindító Jóga

A napindító jóga egy kiváló módszer a nap energikus és pozitív kezdésére.

Jóga az alapoktól

A jóga az alapoktól egy tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék felfedezni a jóga világát, kezdőként ismerkednek a gyakorlattal, vagy akik visszatérnének az alapokhoz és elmélyítenék a technikákat.

Bevezetés a Jógába

Ez az óra kifejezetten azoknak szól, akik most ismerkednek a jóga világával.

Yin Yang Jóga aromaterápiával

A Yin Yang Jóga aromaterápiával egy olyan gyakorlat, amely ötvözi a hagyományos jóga elemeket az aromaterápia jótékony hatásaival.

Hangfürdős meditációs Jóga

A Hangfürdős-Meditációs Jóga egy olyan élmény, amelyben a hagyományos jóga gyakorlatokat hangfürdővel kombináljuk.

Gyertyafényes Relax Jóga

Ez a szolgáltatás egy különleges élményt kínál, amelyben a jóga és a relaxáció tökéletes harmóniában találkozik.

Kiscsoportos (VIP) Jóga

Ez a szolgáltatás egy exkluzív lehetőséget kínál arra, hogy a közeli barátok vagy családtagok együtt fedezzék fel a jóga örömeit és jótékony hatásait.

Rapid Jóga Aromaterápiával

A Rapid Jóga, Aromaterápiával egy dinamikus és hatékony jóga gyakorlat, amelyet különleges illóolajokkal kiegészítve végezünk.

Női Yin Jóga

A Női Yin Jóga egy speciális jógaforma, amely kifejezetten a női test és elméjének szükségleteire összpontosít.

Dinamikus Jóga

A Dinamikus Jóga egy mozgékony és lendületes jógaformát jelent, mely intenzív fizikai gyakorlatokat és dinamikus légzéstechnikákat foglal magában.

Kismama Jóga

A kismama Jóga egy gyengéd és hatékony módja annak, hogy a várandósság alatt testileg és lelkileg felkészüljön az érkező kisbaba fogadására.

Gyerekjóga

A gyermek Jóga egy vidám és interaktív módszer arra, hogy a gyermekek testi és lelki egészségét fejlesszük, miközben megteremtjük számukra az önfeledt játék és kreativitás lehetőségét.

Szülés utáni regeneráló torna

A szülés utáni regeneráló torna segít visszanyerni az anyukák erőnlétét és testi formáját a terhesség és a szülés után.

Alakformáló torna, nőknek

Mindenkinek ajánljuk korosztálytól függetlenül, hiszen a kis csoportos órán van lehetőség arra, hogy mindenkinek a képességeinek és erő szintjének megfelelő gyakorlatot mutassunk, egyénre szabottan.

Pilates

A Pilates a test és a lélek összehangolásának tökéletes módja, ami nem csak erősíti és nyújtja a testet, de segít megteremteni a belső egyensúlyt is.

Manó torna (1,5 - 4 éves korig)

A 1,5 – 4 éves kor közötti gyermekeknek ajánljuk, akik már tudnak járni, de még nem óvodások- játékos torna, amivel fejlődik a gyermek egyensúlyérzéke, térérzéke.

Baba-Mama torna

Olyan édesanyáknak (nagymamáknak) ajánljuk, akik szívesen mozognának közösségben, kicsit kimozdulnának otthonról, de nem tudják megoldani gyermekük/gyermekeik felügyeletét.

Csoportos funkcionális köredzés férfiaknak

A csoportos funkcionális köredzés egy dinamikus és hatékony módszer arra, hogy erősítsük és formáljuk testünket saját testsúlyos gyakorlatokkal, időre váltakozó körökkel.

Hangfürdő meditáció

A Hangfürdő Meditáció egy különleges élmény, amely segít a stressz csökkentésében és az elmélyült relaxáció elérésében.

Gerinc torna

A Gerinctorna egy olyan gyakorlatsorozat, amely speciálisan a hát- és gerincproblémákkal küzdőknek nyújt hatékony segítséget.

Egyéni óráink:

Fehér tantra masszázs

A fehér tantra masszázs egy olyan mélyrelaxációs és energetizáló masszázsfajta, melynek során a masszőr finom érintéseivel, speciális mozdulatokkal és légzéstechnikákkal segít felszabadítani a testben és a lélekben felgyülemlett feszültségeket és blokkokat.

Craniosacralis terápia

A craniosacralis terápia egy gyengéd és hatékony kezelési módszer, amely az emberi test természetes öngyógyító képességére épít.

Svéd masszázs

A svéd masszázs egy klasszikus, gyengéd és hatékony módszer a test és az elmének való feltöltődésre és relaxálásra

Kineziológia

A kineziológia egy olyan holisztikus terápiás megközelítés, amely a test, az elme és az érzelmi egyensúly helyreállítását célozza meg.

Asztrológia

Az astrológia egy ősi tudomány és művészet, amely segít megérteni az egyén személyiségét, kapcsolatait és élete különböző területeit az égi testek pozícióinak elemzésével.

Baba masszázs

A baba masszázs egy hozzáértő szakember gyengéd érintésével és speciális masszázstechnikájával, segíti a csecsemők fizikai és érzelmi fejlődését.

Szülés indító masszázs

Ez a szolgáltatás kismamáknak ajánlott, akik közel vannak a szülés idejéhez, és szeretnék természetes módon elősegíteni a szülési folyamatot.

Gyermek Logopédia

A gyermek logopédia szolgáltatásunk egy speciális terápiás megközelítést kínál a beszédfejlesztés és kommunikációs készségek terén.

Gyermek gyógytornász- mozgásfejlesztő

A gyermek gyógytornász-mozgásfejlesztő szolgáltatásunk egy speciális terápiás megközelítést kínál a gyermek mozgásfejlesztése és motoros képességeinek támogatása terén.

Gyermekgyógyász szakorvos és integratív terapeuta-jelölt

A Gyermekgyógyász szakorvos és integratív terapeuta szolgáltatás egy olyan komplex megközelítést kínál, amely a gyermek egészségét és jólétét állítja a középpontba.

Keress minket és lépj át a nyugalom szigetére, Újbudán az Elit lakóparkban, gyönyörű környezetben, könnyen megközelíthető Levendularoma Jógastúdióban, ahol egy olyan világba érkezel, ahol a test, az elme és a lélek egysége valóra válik. Szakértő csapatunk minden lépésben melletted áll, hogy segítsen megtalálni a belső egyensúlyt és megvalósítani a személyes céljaidat. Foglalj most időpontot, és indítsd el utadat az egészség és harmónia felé! Örömmel várunk, a XI. Kerület szívében, a Barázda utca 5/B szám alatt található, jóga és mozgásstúdiónkban.