Szolgáltatások

Jóga

3900 Ft/alkalom

10 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 150 Ft/alkalom 
5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 330 Ft/alkalom

A jóga több mint pusztán egy testmozgásforma – ez egy életmód, amely összehangolja a testet, a lelket és a szellemet. A Levendularoma Jógastúdióban kínált jógaórák mindenkit arra buzdítanak, hogy fedezze fel belső békéjét és erőforrásait egy inspiráló és támogató környezetben.

Miért válassza a Jóga óráinkat?

Kinek ajánljuk a Jóga órákat?

A jóga mindenki számára ajánlott, aki szeretne testét erősíteni, rugalmasságát növelni és a stresszt levezetni. Kezdők és haladók egyaránt megtalálják a számukra ideális órát, hiszen a jóga gyakorlatok könnyen adaptálhatóak az egyéni szükségletekhez.

Milyen eredményeket várhatunk a Jóga óráinktól?

A rendszeres jóga gyakorlás pozitív hatással lehet az élet minden területére. Az eredmények közé tartozik az erő és rugalmasság növekedése, a stresszcsökkentés, a testtudatosság fejlesztése és a belső harmónia megtalálása.

Pilates

3900 Ft/alkalom

10 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 150 Ft/alkalom  5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 330 Ft/alkalom

A Pilates a test és a lélek összehangolásának tökéletes módja, ami nem csak erősíti és nyújtja a testet, de segít megteremteni a belső egyensúlyt is. A Levendularoma Jógastúdióban kínált Pilates órák modern megközelítése révén mindenkit arra inspirál, hogy felfedezze testének rejtett erőforrásait és megtapasztalja az egész testet átölelő harmóniát.

Miért válassza a Pilates óráinkat?

Kinek ajánljuk a Pilates órákat?

A Pilates bárki számára ideális, aki szeretné erősíteni testét, javítani testtartását és csökkenteni a stresszt. Kezdők és haladók egyaránt megtalálják a számukra megfelelő órát, hiszen a gyakorlatok könnyen adaptálhatóak az egyéni szükségletekhez.

Milyen eredményeket várhat Pilates óráinktól?

Az aktív és rendszeres Pilates gyakorlás pozitív hatással lehet az általános testi állapotra, növeli az erőt, a rugalmasságot és a testtudatosságot. Emellett segít javítani az egyensúlyt, csökkenti a hátfájást és elősegíti a test és a lélek harmóniáját.

Kismama jóga

3900 Ft/alkalom

10 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 150 Ft/alkalom 
5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 330 Ft/alkalom

A kismama Jóga egy gyengéd és hatékony módja annak, hogy a várandósság alatt testileg és lelkileg felkészüljön az érkező kisbaba fogadására. A Levendularoma Jógastúdióban kínált kismama Jóga órák segítenek a kismamáknak megőrizni az egészséges testtartást, csökkenteni a terhességi kellemetlenségeket és kialakítani a pozitív szülési élményt.

Miért válassza a kismama Jóga óráinkat?

Kinek ajánljuk a kismama Jóga órákat?

A kismama Jóga minden várandós anyuka számára ajánlott, függetlenül attól, hogy milyen szinten van a terhességben vagy a jóga gyakorlatokban. Az órák könnyen adaptálhatóak az egyéni szükségletekhez, és segítenek felkészülni a szülésre fizikailag és mentálisan is.

Milyen eredményeket várhat kismama Jóga óráinktól?

A rendszeres kismama Jóga gyakorlás segít megőrizni az egészséges testtartást, erősíteni a szüléshez szükséges izmokat, és növelni az önbizalmat a szülési folyamatban. Emellett segít a terhességi kellemetlenségek enyhítésében és a szülés utáni gyorsabb felépülésben.

Fehér tantra masszázs

Egyedi árazás

A fehér tantra masszázs egy olyan mélyrelaxációs és energetizáló masszázsfajta, melynek során a masszőr finom érintéseivel, speciális mozdulatokkal és légzéstechnikákkal segít felszabadítani a testben és a lélekben felgyülemlett feszültségeket és blokkokat. Ez a masszázsforma nemcsak a testi, de a mentális és spirituális egyensúlyt is elősegíti, így teljesebb harmóniát és belső békét nyújtva.

Kinek ajánlott?

A fehér tantra masszázs bárkinek ajánlott, aki szeretné mélyen ellazítani magát, és újraegyesíteni testét, lelkét és elméjét. Ideális választás azoknak, akiknek stresszes életmódjuk van, és igénylik a teljes kikapcsolódást és feltöltődést.

Miért jó?

Ez a masszázsforma segít csökkenteni a stresszt, javítani az alvást, és fokozni a testi és lelki energiaszintet. Emellett elősegíti a személyes fejlődést és az életminőség javulását, miközben mélyebb kapcsolatra és harmóniára találhatunk önmagunkkal és környezetünkkel.

Gyermekjóga

3900 Ft/alkalom

10 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 150 Ft/alkalom  5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 330 Ft/alkalom

A gyermek Jóga egy vidám és interaktív módszer arra, hogy a gyermekek testi és lelki egészségét fejlesszük, miközben megteremtjük számukra az önfeledt játék és kreativitás lehetőségét. A Levendularoma Jógastúdióban kínált gyermek Jóga órák segítenek a gyermekeknek felfedezni testük és lelkük világát egy támogató és ösztönző környezetben.

Miért válassza a gyermek Jóga óráinkat?

Kinek ajánljuk a gyermek Jóga órákat?

A gyermek Jóga órák minden gyermeknek ajánlottak, akik szeretnék felfedezni a játék és a mozgás örömét, miközben fejlesztik testüket és lelküket. Az órák alkalmasak minden korosztálynak és képességi szintnek, és a gyermekek számára biztosítanak egy szórakoztató és élménydús órát.

Milyen eredményeket várhat gyermek Jóga óráinktól?

A rendszeres gyermek Jóga gyakorlás segít a gyermekeknek fejleszteni testi és lelki képességeiket, javítani az egyensúlyt és koordinációt, valamint növelni az önbizalmat és a koncentrációt. Emellett segít megteremteni az alapokat az egészséges életmódhoz és a test és lélek harmonikus egyensúlyához.

Szülés indító masszázs

Egyedi árazás

10 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 150 Ft/alkalom 
5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 330 Ft/alkalom

Ez a szolgáltatás kismamáknak ajánlott, akik közel vannak a szülés idejéhez, és szeretnék természetes módon elősegíteni a szülési folyamatot. Ideális választás lehet azoknak a kismamáknak is, akiknek a szülés megindítására van szükségük a tervezett időpont előtt.

Miért jó?

A szülés indító masszázs segíthet fokozni a méhösszehúzódásokat, csökkenteni a szülési fájdalmat, és felgyorsítani a szülési folyamatot. Emellett segíthet a stressz csökkentésében és a relaxációban, elősegítve ezzel a szülési élmény pozitívabbá tételét.

Mi is pontosan?

A szülés indító masszázs során a masszőr speciális technikákat alkalmaz a kismama testére, beleértve a hátat, a derekat és a hasat. Ezek a technikák serkentik a méhösszehúzódásokat, segítve ezzel a szülési folyamat természetes elindulását. A masszázs emellett segíthet a kismamának a relaxációban és a mentális felkészülésben a szülésre, elősegítve a magabiztosabb és nyugodtabb szülési élményt.

Szülés utáni regeneráló torna

3900 Ft/alkalom

10 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 150 Ft/alkalom  5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 330 Ft/alkalom

A szülés utáni regeneráló torna segít visszanyerni az anyukák erőnlétét és testi formáját a terhesség és a szülés után. A Levendularoma Jógastúdióban kínált szülés utáni regeneráló torna órák segítenek erősíteni az izmokat, javítani a testtartást és visszanyerni a test és lélek harmóniáját a szülés utáni időszakban.

Miért válassza a szülés utáni regeneráló torna óráinkat?

Kinek ajánljuk a szülés utáni regeneráló torna órákat?

A szülés utáni regeneráló torna órák minden friss anyukának ajánlottak, akik szeretnék visszanyerni az erőnlétüket és formájukat a terhesség és szülés után. Az órák különösen ajánlottak olyan anyukáknak, akik szeretnének biztonságosan és hatékonyan dolgozni a testükön ebben az időszakban.

Milyen eredményeket várhat szülés utáni regeneráló torna óráinktól?

A rendszeres szülés utáni regeneráló torna gyakorlás segíti az anyukákat visszanyerni az izomerőt és az állóképességet, javítja a testtartást és csökkenti a szülés utáni kellemetlenségeket. Emellett segít visszatérni a test és a lélek harmóniájához ebben az új életszakaszban.

Csoportos funkcionális köredzés férfiaknak

3900 Ft/alkalom

10 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 150 Ft/alkalom 
5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 330 Ft/alkalom

A csoportos funkcionális köredzés egy dinamikus és hatékony módszer arra, hogy erősítsük és formáljuk testünket saját testsúlyos gyakorlatokkal, időre váltakozó körökkel. Ez az edzésforma nem csak az izomzatot fejleszti, hanem javítja az állóképességet, az egyensúlyt és az általános funkcionális erőnlétet is. A Levendularoma Jógastúdióban kínált csoportos funkcionális köredzés órák minden korosztálynak ideálisak, és lehetővé teszik, hogy egy motiváló és támogató közösség részévé válj.

Miért válassza a csoportos funkcionális köredzés óráinkat?

Kinek ajánljuk a csoportos funkcionális köredzés órákat?

A csoportos funkcionális köredzés órák minden férfi számára ajánlottak, akik szeretnének hatékonyan edzeni, fejleszteni az erőnlétüket és formálni testüket saját testsúlyos gyakorlatokkal. Az órák könnyen alkalmazkodnak minden szintű résztvevőhöz, így kezdők és haladók egyaránt megtalálják a számukra megfelelő kihívást.

Milyen eredményeket várhat csoportos funkcionális köredzés óráinktól?

A rendszeres részvétel a csoportos funkcionális köredzés óráinkon segít növelni az erőt, fejleszteni az állóképességet és formálni az izomzatot. Emellett javítja az egyensúlyt, az agilitást és az általános funkcionális erőnlétet, így segítve abban, hogy mindennapi életében hatékonyabban és energikusabban teljesítsen.

1-4 éves manó torna

3900 Ft/alkalom

10 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 150 Ft/alkalom 
5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 330 Ft/alkalom

Korosztály: az 1-4 éves kor közötti gyermekek, akik már tudnak járni, de még nem óvodások. Különböző eszközök (mászó alagút, babzsák, karika, labda stb) segítségével történő játékos torna, amivel  fejlődik a gyermek egyensúlyérzéke, térérzéke, fejlődnek a törzs és a kar – láb izmaik, miközben a figyelmet és a koncentrációt is gyakorolják kis közegben, vidám hangulatban. 

Miért válassza a Manó Torna óráinkat?

Kinek ajánljuk a Manó Torna órákat?

A Manó Torna órák minden 1-4 éves korú gyermek számára ajánlottak, akik szívesen játszanak és mozognak a szüleikkel együtt, lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy együtt fedezzék fel a torna és zene örömeit.

Milyen eredményeket várhat a Manó Torna óráktól?

A rendszeres részvétel a Manó Torna órákon segít a gyermekeknek fejleszteni motoros készségeiket, növelni az egyensúlyukat és koordinációjukat, valamint javítani önbizalmukat és szociális készségeiket. Emellett segít a kötődés és a kapcsolat mélyítésében a szülőkkel.

Baba-mama torna

Egyedi árazás

Olyan édesanyáknak (nagymamáknak) ajánljuk, akik szívesen mozognának közösségben, kicsit kimozdulnának otthonról, de nem tudják megoldani gyermekük/gyermekeik felügyeletét. Egy interaktív torna, ahol nem baj, ha közben kúszik-mászik a gyerek, vagy inni kér, vagy tornázna veled, akár velem.  Megmozgatjuk az izmokat, figyelünk Rád és a babára is.

Miért válassza a baba-mama torna óráinkat?

Kinek ajánljuk a baba-mama torna órákat?

A baba-mama torna órák minden friss anyukának ajánlottak, akik szeretnék visszanyerni az erőt és az állóképességet a terhesség és szülés után, miközben közel maradnak babájukhoz. Az órák alkalmasak minden szintű résztvevőnek, és lehetőséget nyújtanak az anyukák számára, hogy egészséges életmódot alakítsanak ki a gyermekágyas időszakban.

Alakformáló torna

3900 Ft/alkalom

10 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 150 Ft/alkalom 
5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 330 Ft/alkalom

Mindenkinek ajánljuk korosztálytól függetlenül, hiszen a kis csoportos órán van lehetőség arra, hogy mindenkinek a képességeinek és erő szintjének megfelelő gyakorlatot mutassunk egyénre szabottan. Aki szeretne erősödni, változtatni, hogy egészségesebb legyen, jobban érezze magát a bőrében,  vagy mert egyedül otthon unalmas, nem is áll neki szívesen, akkor itt a helye.  Egy jó csapatban minden könnyebb. Az óra felépítése : 10-15 perc bemelegítést követően a nagyobb izomcsoportokra fókuszálva erősítő gyakorlatok (kar, törzs izmai (hát has), comb és fenék  – képességektől függően eszköz nélkül, illetve eszközzel (kis súlyok, szalag, soft ball labda stb.), majd ezt követően levezetés, nyújtás, szintén 10-15 percben (Zenére történő mozgás, low intensity 110-135 bpm ).

Miért válassza az alakformáló torna óráinkat?

Kinek ajánljuk az alakformáló torna órákat?

Az alakformáló torna órák minden nő számára ajánlottak, aki szeretné javítani az alakját, erősíteni az izmait és növelni az állóképességét. Az órák alkalmasak minden szintű résztvevő számára, így kezdők és haladók egyaránt megtalálják a számukra megfelelő kihívást és fejlődési lehetőséget.

Milyen eredményeket várhat az alakformáló torna óráktól?

A rendszeres részvétel az alakformáló torna óráinkon segít növelni az izomerőt, formálni az alakot és javítani az állóképességet. Emellett segít megőrizni a jó közérzetet és az egészséget, valamint növeli az önbizalmat és az önbecsülést.

Craniosacralis terápia

Egyedi árazás

A craniosacralis terápia egy gyengéd és hatékony kezelési módszer, amely az emberi test természetes öngyógyító képességére épít. Ez a terápiás forma a fej, a gerinc és a csípőcsont közötti területen dolgozik, azáltal hogy a kezelő finoman érinti és támogatja a testet az energiaáramlás javítása érdekében. A Levendularoma Jógastúdióban kínált craniosacralis terápia segít az életenergia újraegyensúlyozásában és a test, az elme és a lélek harmóniájának helyreállításában.

Miért válassza a craniosacralis terápiát?

Kinek ajánljuk a craniosacralis terápiát?

A craniosacralis terápia ajánlott mindazoknak, akik szeretnék javítani az általános egészségi állapotukat, csökkenteni a stresszt, kezelni a fejfájást vagy migrént, valamint támogatni az idegrendszeri rendellenességek vagy az alvászavarok kezelését.

Milyen eredményeket várhat a craniosacralis terápiától?

A rendszeres részvétel a craniosacralis terápia kezeléseken segít csökkenteni a fájdalmat, javítani a testmozgást, növelni az energiaszintet és elősegíteni a test, az elme és a lélek egészséges egyensúlyát.

Svéd masszőr

6500 Ft-tól

A svéd masszázs egy klasszikus, gyengéd és hatékony módszer a test és az elmének való feltöltődésre és relaxálásra. Ez a terápiás forma a hagyományos masszázs technikákat alkalmazza, beleértve a simítást, dörzsölést, gyúrást és ütögetést, hogy segítsen ellazítani az izmokat és csökkenteni a feszültséget. A Levendularoma Jógastúdióban kínált svéd masszázs segít feltöltődni és újraegyensúlyozni testet és lelket egyaránt.

Miért válassza a svéd masszázst?

Kinek ajánljuk a svéd masszázst?

A svéd masszázs ideális választás minden olyan személy számára, aki szeretne ellazulni, csökkenteni a stresszt, enyhíteni az izomfeszültségeket vagy csak egyszerűen megtapasztalni a test és az elme harmóniáját.

Milyen eredményeket várhat a svéd masszázstól?

A rendszeres svéd masszázs kezelések segítenek csökkenteni a feszültséget, javítani az alvásminőséget, enyhíteni az izomfájdalmakat és fokozni az általános testi és lelki jó közérzetet.

Gyermek Logopédia

Egyedi árazás

A gyermek logopédia szolgáltatásunk egy speciális terápiás megközelítést kínál a beszédfejlesztés és kommunikációs készségek terén. A logopédus által végzett kezelések célja a beszédzavarok, nyelvi nehézségek és kommunikációs kihívások kezelése, valamint a beszéd és a nyelv fejlesztése.

Miért jó?

Kinek ajánljuk?

A gyermek logopédia szolgáltatásunkat minden olyan gyermek számára ajánljuk, aki beszédzavarokkal, nyelvi nehézségekkel vagy kommunikációs kihívásokkal küzd. Ezek a terápiák segítenek a gyermekeknek kifejezni magukat, javítani beszédértésüket és kommunikációs készségeiket.

Mit jelent pontosan?

A gyermek logopédia szolgáltatásunk célja, hogy támogatást nyújtson a gyermekek számára a beszéd és a kommunikáció területén, segítve őket abban, hogy magabiztosabban és hatékonyabban kommunikáljanak mindennapi életük során.

Gyermek gyógytorna- mozgásfejlesztés

Egyedi árazás

A gyermek gyógytornász-mozgásfejlesztő szolgáltatásunk egy speciális terápiás megközelítést kínál a gyermek mozgásfejlesztése és motoros képességeinek támogatása terén. A gyógytornász által végzett kezelések célja a mozgásszervi problémák, motoros kihívások és fejlődési eltérések kezelése, valamint a gyermek motoros képességeinek javítása és fejlesztése.

Miért jó?

Kinek ajánljuk?

A gyermek gyógytornász-mozgásfejlesztő szolgáltatásunkat minden olyan gyermek számára ajánljuk, akinek mozgásfejlődési problémái vagy motoros kihívásai vannak. Ezek a terápiák segítenek a gyermekeknek fejleszteni az egyensúlyt, a koordinációt és a motoros készségeket.

Baba masszázs

Egyedi árazás

A baba masszázs egy különleges élmény mind a csecsemők, mind a szülők számára. Ebben a szolgáltatásban a hozzáértő szakember gyengéd érintéssel és speciális masszázstechnikákkal segíti a csecsemők fizikai és érzelmi fejlődését.

Kinek ajánlott?

A baba masszázs ideális minden szülőnek, aki szeretné támogatni gyermekének egészséges fejlődését és kiegyensúlyozott növekedését. Különösen ajánlott azoknak a szülőknek, akiknek csecsemőjüknek álmatlansága vagy emésztési problémái vannak.

Miért jó?

Ez a gyengéd masszázsterápia nemcsak a csecsemők fizikai egészségét támogatja, hanem segít megnyugtatni és kiegyensúlyozni őket. 

Mi is pontosan?

A baba masszázs során a szakember speciális technikákkal masszírozza a csecsemőt, hogy segítse az izmok ellazulását, javítsa az emésztést és serkentse az immunrendszert. Ezáltal a csecsemők nyugodtabbak lesznek, jobban alszanak, és könnyebben kezelik az evési vagy emésztési problémákat. A szülők pedig megtanulják, hogyan alkalmazzák a masszázst otthon, ami további kapcsolódást és örömteli pillanatokat teremt a családban.

Kineziológia

Egyedi árazás

A kineziológia egy olyan holisztikus terápiás megközelítés, amely a test, az elme és az érzelmi egyensúly helyreállítását célozza. A kineziológus segítségével az egyének feltérképezhetik és megérthetik testük reakcióit a stresszre és az élet kihívásaira, és megtanulhatják, hogyan oldják meg ezeket az egyensúlyhiányokat.

Miért jó?

Kinek ajánljuk?

A kineziológia szolgáltatásunkat mindazoknak ajánljuk, akik szeretnének jobban megérteni testük és elme összefüggéseit, valamint fejleszteni szeretnék fizikai, mentális és érzelmi egyensúlyukat.

Kínai astrológia

Egyedi árazás

A kínai astrológia egy ősi tudomány és művészet, amely segít megérteni az egyén személyiségét, kapcsolatait és élete különböző területeit az égi testek pozícióinak elemzésével. A kínai astrológus segítségével az egyének betekintést nyerhetnek az életük különböző aspektusaiba, és útmutatást kaphatnak döntéseikhez és életpályájukhoz.

Miért jó?

Kinek ajánljuk?

A kínai astrológia szolgáltatásunkat mindazoknak ajánljuk, akik érdeklődnek az önismeret iránt, és szeretnék jobban megérteni saját személyiségüket, kapcsolataikat és életüket. A kínai astrológiai konzultációk alkalmasak minden korosztálynak és élethelyzetnek.

Mit jelent pontosan?

A kínai astrológia szolgáltatásunk során a kínai astrológus személyre szabott horoszkóp elemzést készít az egyén számára, feltárva a személyiségjegyeket, erősségeket, kihívásokat és lehetőségeket az élet különböző területein.

Gerinctorna

3900 Ft/alkalom

10 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 150 Ft/alkalom 
5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 3 330 Ft/alkalom

A gerinctorna egy speciálisan kialakított mozgásforma, amely a gerinc egészségére és a testtartás javítására fókuszál. Az órák során célzott gyakorlatokkal erősítjük a hát, a nyak és a deréktáj izmait, miközben növeljük a gerinc rugalmasságát és stabilitását.

Miért jó?

Kinek ajánljuk?

A gerinctorna minden korosztály számára ajánlott, különösen azoknak, akik ülőmunkát végeznek, gyakori hátfájással küzdenek, vagy szeretnék megelőzni a gerincproblémák kialakulását. Emellett azok számára is ideális, akik már meglévő gerincproblémákkal élnek, és szeretnék javítani állapotukat.

Mi várható az órák során?

Az órák során képzett oktatóink vezetésével végezzük a gyakorlatokat, amelyek könnyen követhetők és biztonságosak. A személyre szabott útmutatásnak köszönhetően mindenki a saját tempójában haladhat, figyelembe véve egyéni igényeit és korlátait.